Werkplaats

Gedreven en deskundig

We zijn u graag van dienst in onze modern ingerichte werkplaats. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken in een ruime en duurzame werkomgeving, kunnen we nog sneller en flexibeler maatwerk leveren voor iedere auto. Ongeacht het automerk of type personenwagen en bedrijfswagens tot 3500 kg staan we garant voor kwalitatieve autozaken, zoals onderhoud, reparatie, APK, aircoservice, storingsdiagnose, in- en verkoop occasions, schaderegeling en schadeherstel.

Scherpe prijs, hoge kwaliteit

Als fullservice autobedrijf hebben we zowel particulieren als bedrijven in ons klantenbestand. Zij profiteren van ons scherpe uurtarief van € 56,- (excl. BTW) en ons gebruik van uitsluitend hoge kwaliteitsonderdelen. Wij hanteren daarbij de bekende merken die ook bij de 1e montage (af fabriek) worden gemonteerd.
Doordat we beschikken over de originele onderhoudsschema’s en technische gegevens van alle merken/typen auto’s, zullen we uw auto volgens deze fabrieksvoorschriften onderhouden en/of repareren met behoud van fabrieksgarantie.

Onafhankelijke APK-keuring voor slechts 35,-

In onze moderne APK-straat voeren wij de officiële keuring uit voor slechts € 35,- voor benzine-, lpg- èn dieselauto’s. Deze prijs is all in: inclusief de afmeldkosten, viergasmeting of EOBD-test, roetmeting en BTW. Voor auto’s ouder dan 15 jaar rekenen wij een toeslag van €15,-. De APK-keuring is zelfs gratis indien u deze combineert met groot- of klein onderhoud, u betaalt dan slechts de verplichte afmeldkosten à € 3,70.
De APK-keuring wordt bij Autobedrijf Otten onafhankelijk uitgevoerd, waarbij u geen reparatieverplichting heeft, maar uiteraard wel de mogelijkheid hiertoe. U krijgt gratis advies over de aandachtspunten, benodigd onderhoud en reparaties.

Wanneer moest uw auto ook alweer voor de APK-keuring?

Controleer hier online de APK-vervaldatum.

BOVAG-garantie

Autobedrijf Otten is een erkend lid van BOVAG. Het lidmaatschap gaat gepaard met strenge kwaliteitseisen die ieder jaar gecontroleerd worden. Enkel betrouwbare garagebedrijven die op deskundige wijze hun werk doen, komen in aanmerking voor een dergelijke erkenning. We dragen dit kwaliteitskeurmerk van de brancheorganisatie dan ook met trots. Uiteraard verlenen we ook de standaard BOVAG-garantie op reparaties.