6 nieuwe Kia Rio’s als leenauto

Wij maken uw garagebezoek graag zo comfortabel mogelijk, waarbij kwaliteit in alle opzichten voorop staat. Het is immers al vervelend genoeg dat u uw eigen auto achter moet laten bij ons voor reparatie of onderhoud. Daarom hebben we geďnvesteerd in 6 nieuwe leenauto’s - voorzien van alle comfort om u te brengen waar u wilt, terwijl wij uw eigen auto weer helemaal in orde maken!

Kia Rio: voldoende ruimte en van alle gemakken voorzien

Met onze nieuwe leenauto’s kunt u niet alleen representatief aankomen op uw werk, zakelijke afspraak of in het winkelcentrum... ze rijden ook nog eens veilig en heerlijk! Met airco, cruise control, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, parkeersensoren en bluetooth telefoonkoppeling, komt u comfortabel waar u moet zijn. De schone en frisse 5-deurs leenauto’s bieden bovendien genoeg ruimte voor uw kinderen en kinderzitjes.

Slechts 12,50 per dag

De kosten voor het gebruik van de leenauto’s zijn slechts € 12,50 per dag (incl. BTW). Wanneer een langere leenperiode noodzakelijk is, gelden er bovendien speciale kortingen. Het lage leentarief is op deze manier kostendekkend en dat is voor ons voldoende. Als professioneel en transparant bedrijf bieden we u graag deze leenmogelijkheid als onderdeel van onze service.

U hoeft niet meer te tanken

We hebben ook ons betalingssysteem voor de gereden kilometers aangepast. Om het u gemakkelijk te maken, hoeft u de auto niet meer afgetankt in te leveren - dat doen wij voor u. We rekenen eenvoudig de benzinekosten aan de hand van de gereden kilometers en deze vindt u terug op uw factuur.

Leenfiets blijft bestaan

Wilt u geen gebruik maken van de luxe leenauto tegen het scherpe tarief? Natuurlijk blijven onze leenfietsen bestaan als alternatief vervoer. Brengt uw familielid, buurman of kennis u wel even? Dat kan ook prima buiten de openingstijden om wanneer u de sleutel in onze beveiligde sleutelbrievenbus doet.

We sturen u graag comfortabel op weg!