Occasions

Ga naar ons occasions aanbod >In onze showroom vindt u altijd een divers aanbod occasions. Met zorg geselecteerd op kwaliteit, netheid en een lage kilometerstand. Alle occasions inspecteren we bij binnenkomst grondig. We controleren de onderhoudgeschiedenis, de kilometerstand in Nationale AutoPas en laten de lak, het interieur en de koffer- en motorruimte door een professioneel poetsbedrijf in topconditie brengen. Alle opties en accessoires worden zorgvuldig in kaart gebracht, waardoor onze advertenties zeer betrouwbaar zijn. De scherpe prijs van onze occasions vanaf € 4500,- is altijd ‘full-service’. Dit houd in dat de occasions worden afgeleverd na een onderhoudsbeurt volgens de fabrieksvoorschriften, een nieuwe APK, een airco servicebeurt indien van toepassing, tenaamstelling op ons bedrijf en een BOVAG garantie van zes maanden. Autobedrijf Otten biedt voor de occasions bovendien financieringsmogelijkheden.

Actieve zoekopdracht

Het kan zijn dat u een heel specifiek model of type auto zoekt of enkel een bepaalde kleur wenst. Of dat u juist geen idee heeft wat nu eigenlijk een goede auto voor uw situatie zal zijn. In dat geval helpen we u graag verder met een vrijblijvend advies en door actief voor u op zoek te gaan naar de meest geschikte occasion. U kunt via het contactformulier online een zoekopdracht indienen of vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Online occasions bekijken

Klik op de button om het actuele occasionaanbod van Autobedrijf Otten te bekijken. Voor vragen, aanvullende informatie en/of een vrijblijvende proefrit kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen.